BestWestern Varna Prima Hotel

Address: гр. Варна, ул. "Цар Самуил" 5    Reservation Line: +359 52 609 809
Park
Hotel

Местоположение

Хотелът се намира на тиха уличка в Гръцката махала, в самия център на Варна, в непосредствена близост до главната търговска улица на града, Морската градина с Аквариума и Южния плаж.


Виж на картата

 

GPS Координати:

43°12’09.2” N 027°55’16.0” E

 

Адрес:

гр. Варна 9000
ул. Цар Самуил, № 5
тел.: (+359 52) 609809, 603104
факс: (+359 52) 603105
e-mail: prima@bestwesternvarna.com
www.bestwesternvarna.com

 

Описание на пътя с кола от 3-те основни входа на Варна:

  • От София(От летище Варна): Вход във Варна от магистралата, направо на 8-ия светофар (на Катедралата) завиите наляво, след това на 3-я светофар (Червения площад) – в дясно; на следващия светофар (Икономически Университет) – продължете направо. Карайте покрай Морската градина, посока за ЖП и Морска гара и на светофара след подлеза (Фестивален и Конгесен център) продължете направо, завиите веднага в дясно в първата пресечка след светофара и след това още 2 пъти в дясно.
  • От към юг (Бургас, Турция) карайте направо след като минете Аспаруховия Мост, след това на 6-я светофар (Червения площад) – в дясно; на следващия светофар (Икономически Университет) – продължете направо. Карайте покрай Морската градина, посока за ЖП и Морска гара и на светофара след подлеза (Фестивален и Конгесен център) продължете направо, завиите веднага в дясно в първата пресечка след светофара и след това още 2 пъти в дясно.
  • От към север (Златни пясъци, Румъния): влизате направо 1-ия светофар (Икономически Университет) и на него завиите наляво. Карайте покрай Морската градина, посока за ЖП и Морска гара и на светофара след подлеза (Фестивален и Конгесен център) продължете направо, завиите веднага в дясно в първата пресечка след светофара и след това още 2 пъти в дясно.

 

Приложена Локална карта: Виж тук

Можете да разпечатате информацията за местоположението на Прима Хотел от тук.